04/05/2022 04/05/2022 Η μνήμη του Οσίου πατρός Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου τιμάται στις 9 Μαΐου, ενώ συμπληρώνονται και τρία έτη από την εν Κυρίω κοίμηση του αοιδίμου Γέροντος Αιμιλιανού, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονή Σίμωνος Πέτρας. Στο Αγιορειτικό Μετόχιο της Αναλήψεως Βύρωνος (Γ. Γεννηματά 5 και Αγ. Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου), προς τούτο θα προσκομισθεί εξ Αγίου Όρους σε προσκύνηση η τιμία...
04 Μαΐου, 2022 - 17:27

Πανήγυρη Αγ. Ιερωνύμου και τριετές μνημόσυνο Γέροντος Αιμιλιανού

Διαδώστε:
Πανήγυρη Αγ. Ιερωνύμου και τριετές μνημόσυνο Γέροντος Αιμιλιανού

Η μνήμη του Οσίου πατρός Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου τιμάται στις 9 Μαΐου, ενώ συμπληρώνονται και τρία έτη από την εν Κυρίω κοίμηση του αοιδίμου Γέροντος Αιμιλιανού, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Στο Αγιορειτικό Μετόχιο της Αναλήψεως Βύρωνος (Γ. Γεννηματά 5 και Αγ. Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου), προς τούτο θα προσκομισθεί εξ Αγίου Όρους σε προσκύνηση η τιμία Κάρα του Αγίου, κατά το διάστημα 6 ης έως και 10 ης Μαίου.

Οι εόρτιες ιερές ακολουθίες προς τιμήν του Αγ. Ιερωνύμου και η Παννυχίδα του τριετούς μνημοσύνου του Γ. Αιμιαλιανού, θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο
πρόγραμμα.

Ώρες προσκύνησης τ. Κάρας (7-10 Μαίου):
7.00 π.μ. – 12.00
6.00 μ.μ.- 9.00 μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων