25/09/2020 25/09/2020 Ιερά Αγρυπνία επί τη μεταστάσει του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου (26 Σεπτεμβρίου η εορτή) θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στις 7.00 στην πανηγυρίζουσα ομώνυμη Ιερά Μονή στο Αετοχώρι Αλεξανδρουπόλεως.  Η γιορτή θα ξεκινήσει με τον Πανηγυρικό Εσπερινό, τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.  Αύριο το πρωί (Σαββάτο 26...
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2020 - 11:40

Πανήγυρη Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Αετοχωρίου

Διαδώστε:
Πανήγυρη Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Αετοχωρίου

Ιερά Αγρυπνία επί τη μεταστάσει του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου (26 Σεπτεμβρίου η εορτή) θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στις 7.00 στην πανηγυρίζουσα ομώνυμη Ιερά Μονή στο Αετοχώρι Αλεξανδρουπόλεως. 

Η γιορτή θα ξεκινήσει με τον Πανηγυρικό Εσπερινό, τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος. 

Αύριο το πρωί (Σαββάτο 26 Σεπτεμβρίου) θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων