06/11/2023 06/11/2023 Εορτάστηκε φέτος στη Μητρόπολη Δράμας η μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου πατρός Γεωργίου (Καρσλίδη) του νέου Ομολογητή. Το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου τελέστηκε αγρυπνία στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αναλήψεως του Σωτήρος (Σίψα), χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κωνσταντιανής κ. Κοσμά (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κηφισίας κ. Κυρίλλου, Τσάλκας κ. Γρηγορίου (...
06 Νοεμβρίου, 2023 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2023 - 13:30

Πανήγυρη Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη στην Ιερά Μονή Αναλήψεως Δράμας

Διαδώστε:
Πανήγυρη Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη στην Ιερά Μονή Αναλήψεως Δράμας

Εορτάστηκε φέτος στη Μητρόπολη Δράμας η μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου πατρός Γεωργίου (Καρσλίδη) του νέου Ομολογητή.

Το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου τελέστηκε αγρυπνία στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αναλήψεως του Σωτήρος (Σίψα), χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κωνσταντιανής κ. Κοσμά (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κηφισίας κ. Κυρίλλου, Τσάλκας κ. Γρηγορίου ( Πατριαρχείο Γεωργίας) και Δράμας κ. Δωροθέου.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου τελέστηκε πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας κ. Κυρίλλου ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο.

Στις ιερές ακολουθίες έψαλαν μοναχές από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον τόπο ασκήσεως του Οσίου Γεωργίου για να προσκυνήσει τα άγια λείψανά του, να εναποθέσει τα προβλήματά του και να λάβει τη χάρη του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων