04/09/2020 05/09/2020 Το εν Χώναις θαύμα του Αρχιστρατήγου Μιχαήλ εορτάζει το προσεχές διήμερο (Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου) η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου. Στην πανέμορφη Μονή θα τελεστεί αύριο μεταξύ 7 και 9 το βράδυ Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ᾿ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, όπου θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού...
04 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:27
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2020 - 18:53

Πανήγυρη στην Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου

Διαδώστε:
Πανήγυρη στην Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου

Το εν Χώναις θαύμα του Αρχιστρατήγου Μιχαήλ εορτάζει το προσεχές διήμερο (Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου) η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου.

Στην πανέμορφη Μονή θα τελεστεί αύριο μεταξύ 7 και 9 το βράδυ Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ᾿ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, όπου θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Επίσης, την ημέρα ανάμνησης του θαύματος ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κηρύττοντας και τον Θείο Λόγο.

Ο εορτασμός θα κλείσει το απόγευμα με τον Εσπερινό της απόδοσης (5.30 μ.μ.) και με την παράκληση στον Αρχιστράτηγο Μιχαήλ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων