08/01/2024 08/01/2024 Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής του Κυρίου, τιμήθηκε με την τέλεση πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, στην ομώνυμη Ιερά Μονή στις Κορακιές Ακρωτηρίου. Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ενώ έλαβαν μέρος ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου και Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2024 - 12:28

Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού στην Ιερά Μονή Κορακιών

Διαδώστε:
Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού στην Ιερά Μονή Κορακιών

Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής του Κυρίου, τιμήθηκε με την τέλεση πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, στην ομώνυμη Ιερά Μονή στις Κορακιές Ακρωτηρίου.

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ενώ έλαβαν μέρος ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου και Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης και Ιερείς της Μητροπόλεως μας, συμπροσευχουμένης της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Κορακιών Γερόντισσας Θεοφόρας μετά της αδελφότητος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις Αγιοβασιλόπιττες της Ιεράς Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων