31/01/2022 31/01/2022 Στο Σαγκρί Νάξου ιερούργησε χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο. Προ της Απολύσεως προέστη των 40νθημέρων Μνημοσύνων των αειμνήστων Στεφάνου Μουστάκη, Ιωάννας Σοφικίτου και Σταματίου Γρύλλη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος έπλευσε για την Πάρο. Εν συνεχεία μετέβη στην Ιερά...
31 Ιανουαρίου, 2022 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 11:13

Πανηγυρικός Εσπερινός Οσίου Αρσενίου στην Πάρο

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Οσίου Αρσενίου στην Πάρο

Στο Σαγκρί Νάξου ιερούργησε χθες το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο. Προ της Απολύσεως προέστη των 40νθημέρων Μνημοσύνων των αειμνήστων Στεφάνου Μουστάκη, Ιωάννας Σοφικίτου και Σταματίου Γρύλλη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος έπλευσε για την Πάρο. Εν συνεχεία μετέβη στην Ιερά Μονή Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου και συγκεκριμένα στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Οσίου (παραπλεύρως της Ιεράς Μονής) όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό επί τη μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Αρσενίου του εν Πάρω και ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς το εκκλησίασμα εξέφρασε τις ευχές του για την κατά Θεόν πορεία της Γυναικείας Αδελφότητος της Ιεράς και Σεβασμίας Μονής του Οσίου, αλλά και όλων των ευλαβών προσκυνητών αυτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων