01/07/2022 01/07/2022 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης το βράδυ της 30ης Ιουνίου 2022. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ π.Νεκτάριος Δαρδανός. Πλήθος πιστών από την ευρύτερη περιοχή του Νόμου Αργολίδος και αλλαχού προσήλθε στην Ιερά Μονή για να τιμήσει την μνήμη...
01 Ιουλίου, 2022 - 21:45

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Ερμιόνης το βράδυ της 30ης Ιουνίου 2022. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ π.Νεκτάριος Δαρδανός.

Πλήθος πιστών από την ευρύτερη περιοχή του Νόμου Αργολίδος και αλλαχού προσήλθε στην Ιερά Μονή για να τιμήσει την μνήμη των εν Ρώμη Αγίων Αναργύρων.
Παρέστη ο Βουλευτής Αργολίδος κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος και οι λοιπές Αρχές του τόπου.
Ακολούθησε Ιερά Αγρυπνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων