20/07/2021 20/07/2021 Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, χθες, τέλεσε, στην Ιερά Μονή του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου Τυρνάβου, τον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Προφήτη Αγίου. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιότατος μίλησε για την ειρηνική παρουσία του Θεού, ως ”φωνή αύρας λεπτής” και τόνισε τον ειρηνικό τρόπο, με τον οποίο ο Θεός πορεύεται για...
20 Ιουλίου, 2021 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 11:12

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλιού Τυρνάβου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλιού Τυρνάβου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, χθες, τέλεσε, στην Ιερά Μονή του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου Τυρνάβου, τον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Προφήτη Αγίου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιότατος μίλησε για την ειρηνική παρουσία του Θεού, ως ”φωνή αύρας λεπτής” και τόνισε τον ειρηνικό τρόπο, με τον οποίο ο Θεός πορεύεται για να συναντήσει τον ταραγμένο άνθρωπο. Προ της απολύσεως λιτανεύθηκε η εικόνα του Προφήτη κυκλικά του Καθολικού της Μονής.

Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στους πατέρες της Μονής π. Ιάκωβο, π. Μελέτιο και π. Τιμόθεο αλλά και στους πιστούς, που ανηφόρισαν στο μοναστήρι ως ”αύρα λεπτή”, να έρθει η ευλογία του Θεού στα καλά τους έργα και στις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων