23/08/2022 24/08/2022 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελέημων χοροστάτησε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2022 κατά την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος στην Υπεραγία Θεοτόκο στο Παρεκκλήσι της Θεομήτορος, όπου απεκαλύφθη η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κόμισε την Ιερά Εικόνα στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος, όπου πραγματοποιήθηκε η...
23 Αυγούστου, 2022 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2022 - 4:16

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγία Φανερωμένη Βαθυρρύακος

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγία Φανερωμένη Βαθυρρύακος

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελέημων χοροστάτησε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2022 κατά την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος στην Υπεραγία Θεοτόκο στο Παρεκκλήσι της Θεομήτορος, όπου απεκαλύφθη η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος κόμισε την Ιερά Εικόνα στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή.

 

 

Ακολούθησε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Εορτής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου, με την συμμετοχή του ιερού Κλήρου, των τοπικών αρχών και πλήθους ευλαβών προσκυνητών, οι οποίοι, ως επί το πλείστον και κατά παράδοση, καταφθάνουν πεζοί στην Ιερά Μονή.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελέημων εξήρε την προσωπικότητα της Υπεραγίας Θεοτόκου, τον ρόλο Της στο σχέδιο της Οικονομίας του Θεού και την αέναη σκέπη και φροντίδα Της προς όλους τους πιστούς.

 

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Η ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΒΑΘΥΡΡΥΑΚΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων