16/08/2021 16/08/2021 Πλήθος λαού προσήλθε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Αυγούστου, στο ιερό παλάτιο της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοινίσσης στο Παγγαίο Όρος, για να πανηγυρίσει τη Σεβάσμια Μετάστασή Της και να πάρει δύναμη και χάρη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, που βιώνουμε. Το απόγευμα της παραμονής εψάλλη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός...
16 Αυγούστου, 2021 - 18:52

Πανήγυρις της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης

Διαδώστε:
Πανήγυρις της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης

Πλήθος λαού προσήλθε το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Αυγούστου, στο ιερό παλάτιο της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοινίσσης στο Παγγαίο Όρος, για να πανηγυρίσει τη Σεβάσμια Μετάστασή Της και να πάρει δύναμη και χάρη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, που βιώνουμε.

Το απόγευμα της παραμονής εψάλλη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής χοροστστούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλοχίου, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο.

Την κυριώνυμο ημέρα, την Κυριακή, τελέσθηκε δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο (ο οποίος κήρυξε τον Θείο Λόγο) και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έγινε αγιασμός στη φιάλη της Μονής και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου προς τον φιλόχριστο λαό της Μητρόπολης Δράμας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων