25/01/2020 25/01/2020 Εορτάστηκε πάνδημα και πανηγυρικά και φέτος η μνήμη του Οσίου πατρός ημών Διονυσίου του εν Ολύμπω, προστάτου και και κτίτορος της ως άνω Ιεράς Μονής καθώς και προστάτου της ομώνυμης Ιεραποστολικής Στέγης. Προεξάρχων των πανηγυρικών ακολουθιών ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ως εκπρόσωπος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, συλλειτουργούντων...
25 Ιανουαρίου, 2020 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2020 - 11:30

Πανήγυρις του οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω

Διαδώστε:
Πανήγυρις του οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω
Εορτάστηκε πάνδημα και πανηγυρικά και φέτος η μνήμη του Οσίου πατρός ημών Διονυσίου του εν Ολύμπω, προστάτου και και κτίτορος της ως άνω Ιεράς Μονής καθώς και προστάτου της ομώνυμης Ιεραποστολικής Στέγης.
Προεξάρχων των πανηγυρικών ακολουθιών ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ως εκπρόσωπος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, συλλειτουργούντων ιεραρχών, καθηγουμένων, ιερέων και διακόνων.
Για άλλη μια φορά ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Νικάνωρος Ζάβορδας αρχιμ. Σεραφείμ, κόμισε την κάρα του Αγίου, που υπήρξε συνασκητής και φίλος του εορτάζοντος Οσίου Διονυσίου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων