25/07/2022 25/07/2022 Με κατάνυξη εόρτασε η Ιερά Μονή Αγίας Ευπραξίας Ύδρας την μνήμη της προστάτιδος της. Στην Ιερά Αγρυπνία που τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιουλίου 2022, έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης ιδίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός ο οποίος και κήρυξε...
25 Ιουλίου, 2022 - 19:54
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2022 - 19:55

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας Ευπραξίας Ύδρας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας Ευπραξίας Ύδρας

Με κατάνυξη εόρτασε η Ιερά Μονή Αγίας Ευπραξίας Ύδρας την μνήμη της προστάτιδος της.

Στην Ιερά Αγρυπνία που τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιουλίου 2022, έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης ιδίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Θεόδωρος Θεοδοσίου, ως Διοικητής της Ιεράς Μονής, είχε την ευθύνη δια την άψογη διοργάνωση της Ιεράς πανηγύρεως.

Αρκετοί πιστοί ανηφόρησαν για το όμορφο αυτό μοναστήρι της Ύδρας και έλαβαν την ευλογία της Αγίας, ενώ δέχθηκαν και την αρχοντική μοναστηριακή φιλοξενία .

Έψαλλε ο Πρωτοψάλτης κ Άγγελος Διαμαντόπουλος με την αρωγή και του Ιεροδιακόνου π. Ιωάννου Καρπασινού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων