22/06/2021 22/06/2021 Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Ανδρώα Μονή της Αγίας Τριάδος, στην περιοχή των Δικαστικών στον Σχοινιά Μαραθώνος, βρέθηκε την Κυριακή της Πεντηκοστής 20 Ιουνίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, όπου τέλεσε τον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Πνεύματος, συμπαραστατούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωάννη Κοκκάκη. Ικανός...
22 Ιουνίου, 2021 - 22:41
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2021 - 21:56

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στον Σχοινιά

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στον Σχοινιά

Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Ανδρώα Μονή της Αγίας Τριάδος, στην περιοχή των Δικαστικών στον Σχοινιά Μαραθώνος, βρέθηκε την Κυριακή της Πεντηκοστής 20 Ιουνίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, όπου τέλεσε τον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Πνεύματος, συμπαραστατούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωάννη Κοκκάκη.

Ικανός αριθμός πιστών, τηρώντας τα προβλεπόμενα λόγω πανδημία μέτρα, προσήλθαν να τιμήσουν την Δεσποτική Εορτή και να προσκυνήσουν στην Ιερά Μονή, στην οποία επιτελείται πλούσιο ποιμαντικό έργο υπό του ιατρού Καθηγουμένου αυτής, με Ακολουθιές και Ομιλίες.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής και ευχήθηκε το Πανάγιον Πνεύμα να κατευθύνει τις ζωές των πιστών προς το ακύμαντο λιμάνι της Βασιλείας των Ουρανών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων