30/08/2021 30/08/2021 Στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών τελέσθηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, όπου και χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, με αφορμή την εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Κατά την τέλεση της Ακολουθίας συμμετείχαν ιερείς της Μητροπόλεως, καθώς και η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Χρυσοπηγής Γερόντισσα...
30 Αυγούστου, 2021 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2021 - 12:01

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κορακίων

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κορακίων

Στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών τελέσθηκε Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, όπου και χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, με αφορμή την εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Κατά την τέλεση της Ακολουθίας συμμετείχαν ιερείς της Μητροπόλεως, καθώς και η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Χρυσοπηγής Γερόντισσα Θεοξένη, η Καθηγουμένη της Μονής Γερόντισσα Θεοφόρα μετά της αδελφότητος, και πλήθος προσκυνητών, που τήρησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πανδημία του Covid-19.

Ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος τέλεσε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Μανωλιόπουλο Κυδωνίας, όπου διακονεί ο Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Παρασκάκης.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τέλεσε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλέυων της Μητροπόλεως Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων