28/09/2019 28/09/2019 Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία εόρτασε την Μετάσταση του Αγίου ενδόξου αποστόλου και ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου και στην Μητρόπολή Αλεξανδρουπόλεως εόρτασε η Ανδρώα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Αετοχώρι. Το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου στο Καθολικό της πανηγυρίζουσας Ιεράς Μονής τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία, με πανηγυρικό Εσπερινό, Λιτή, Αρτοκλασία, Όρθρο και...
28 Σεπτεμβρίου, 2019 - 20:13
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2019 - 20:14

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Αετοχωρίου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Αετοχωρίου

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία εόρτασε την Μετάσταση του Αγίου ενδόξου αποστόλου και ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου και στην Μητρόπολή Αλεξανδρουπόλεως εόρτασε η Ανδρώα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Αετοχώρι.

Το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου στο Καθολικό της πανηγυρίζουσας Ιεράς Μονής τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία, με πανηγυρικό Εσπερινό, Λιτή, Αρτοκλασία, Όρθρο και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο. Η Ιερά Αγρυπνία κράτησε από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ευλογήθηκαν τα κόλλυβα του Αγίου και παρετέθη κέρασμα σε όσους παρακολούθησαν την Αγρυπνία.

Το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τους εντεταλμένους ιερείς της Μητροπόλεως και ακολούθως η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου εντός του περιβόλου της Μονής και γύρω από το Καθολικό.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων