15/11/2019 15/11/2019 Την Τετάρτη 13-11-2019, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την Μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, μετέβη στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου πόλεως Νάξου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Τον...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 21:23
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2019 - 21:13

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου πόλεως Νάξου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου πόλεως Νάξου

Την Τετάρτη 13-11-2019, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την Μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, μετέβη στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου πόλεως Νάξου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στη Γερόντισσα Θεοκτίστη που φέτος συμπληρώνει πενήντα έτη από την θέση της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής και συνεχάρη τους πιστούς για την συμμετοχή τους παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων