07/09/2020 07/09/2020 Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Ασωμάτου Μιχαήλ Βαυκέρης Λευκάδος στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος ενώ συμμετείχαν ιερείς της Μητροπόλεως και αρκετοί πιστοί.  Ο Σεβασμιώτατος έδειξε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του για την ανοικοδόμηση της Ιεράς Μονής. Τον Μητροπολίτη...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2020 - 18:49

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Ασωμάτου Μιχαήλ στη Λευκάδα

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Ασωμάτου Μιχαήλ στη Λευκάδα

Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Ασωμάτου Μιχαήλ Βαυκέρης Λευκάδος στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος ενώ συμμετείχαν ιερείς της Μητροπόλεως και αρκετοί πιστοί. 

Ο Σεβασμιώτατος έδειξε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του για την ανοικοδόμηση της Ιεράς Μονής. Τον Μητροπολίτη πλαισίωσαν ο προϊστάμενος του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Αϊβαλιώτης, ο υπεύθυνος κληρικός κι εφημέριος της ενορίας Πλατυστόμων Λευκάδος Αιδεσιμ. Πρεσβύτερος π. Σπυρίδων Αϊβασιλιώτης και ο ευλαβέστατος διάκονος π. Χριστοφόρος Αραβανής.

Τέλος, τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Ιωακείμ αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο γεγονός του εν Χώναις θαύματος του Ταξιάρχου Μιχαήλ και την προστασία των ανθρώπων από τις Ουράνιες Δυνάμεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων