29/05/2020 29/05/2020 Η ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας “Πελεκητής” Καρύτσας Δολόπων της οποίας το Καθολικό είναι αφιερωμένο στην Ανάληψη του Κυρίου πανηγύρισε την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε η Ακολουθία του Εσπερινού προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Θεοκλήτου Δήμου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων συμπαραστατούμενου του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Αμφιλόχιου...
29 Μαΐου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 17:28

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Παναγίας “Πελεκητής”

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Παναγίας “Πελεκητής”

Η ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας “Πελεκητής” Καρύτσας Δολόπων της οποίας το Καθολικό είναι αφιερωμένο στην Ανάληψη του Κυρίου πανηγύρισε την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε η Ακολουθία του Εσπερινού προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Θεοκλήτου Δήμου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων συμπαραστατούμενου του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Αμφιλόχιου Παπανδρέου ο οποίος είναι Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής.

Την κυριώνυμο ημέρα, προέστη της Ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων