29/05/2020 29/05/2020 Η ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας «Πελεκητής» Καρύτσας Δολόπων της οποίας το Καθολικό είναι αφιερωμένο στην Ανάληψη του Κυρίου πανηγύρισε την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε η Ακολουθία του Εσπερινού προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Θεοκλήτου Δήμου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων συμπαραστατούμενου του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Αμφιλόχιου...
29 Μαΐου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 17:28

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής»

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Παναγίας «Πελεκητής»

Η ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας «Πελεκητής» Καρύτσας Δολόπων της οποίας το Καθολικό είναι αφιερωμένο στην Ανάληψη του Κυρίου πανηγύρισε την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε η Ακολουθία του Εσπερινού προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Θεοκλήτου Δήμου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετριλίων συμπαραστατούμενου του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Αμφιλόχιου Παπανδρέου ο οποίος είναι Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής.

Την κυριώνυμο ημέρα, προέστη της Ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων