09/01/2020 09/01/2020 Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου έ.ε. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Ακρωτηρίου, επί τη εορτή της συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος Κληρικοί της Μητροπόλεως, ενώ παρέστησαν συμπροσευχόμενες η Καθηγουμένη της Μονής Γερόντισσα Θεοφόρα μετά της...
09 Ιανουαρίου, 2020 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2020 - 13:30

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Ακρωτηρίου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Ακρωτηρίου

Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου έ.ε. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών Ακρωτηρίου, επί τη εορτή της συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος Κληρικοί της Μητροπόλεως, ενώ παρέστησαν συμπροσευχόμενες η Καθηγουμένη της Μονής Γερόντισσα Θεοφόρα μετά της Αδελφότητος και η Καθηγουμένη της Ι.Πατριαρχικής και Σταροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Γερόντισσα Θεοξένη μετά της Συνοδείας της.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο την ημέρα αυτή η ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας της Μονής προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.

Να σημειωθεί επίσης ότι μέσα στο κατάμεστο από πλήθος κόσμου Ηγουμενείο, μία ομάδα παιδιών έψαλλε τα κάλαντα στον στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας και πήραν την ευχή του αφού τα ευχαρίστησε για αυτή την ευχάριστη έκπληξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων