07/05/2019 07/05/2019 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή Εφημερίων της Άνδρου και την παρουσία του Πρέσβεως κ. Τσακίρη, του διατελέσαντος Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ κ. Μάρκου Μπέγζου και πλήθους πιστών, Ανδρίων και παραθεριστών, εόρτασε, με την τέλεση του Αρχιερατικού Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας, η εν Αποικίοις Άνδρου Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης,...
07 Μαΐου, 2019 - 10:10

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης στην Άνδρο

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης στην Άνδρο

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή Εφημερίων της Άνδρου και την παρουσία του Πρέσβεως κ. Τσακίρη, του διατελέσαντος Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ κ. Μάρκου Μπέγζου και πλήθους πιστών, Ανδρίων και παραθεριστών, εόρτασε, με την τέλεση του Αρχιερατικού Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας, η εν Αποικίοις Άνδρου Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης, η οποία, εκ βάθρων ανακαινισθείσα από τον Πλοιοκτήτη κ. Ελευθέριο Πολέμη, τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί πνευματική και πολιτιστική εστία.


Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στην καινή κτίση και τη νέα εποχή που εγκαινίασε στην ανθρωπότητα και τη ζωή του κάθε ανθρώπου η Ανάσταση του Χριστού, και συνεχάρη τον κ. Ελευθέριο Πολέμη για την προσφορά του στην τοπική Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων