16/08/2021 16/08/2021 Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Πελεκητής, το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, προέστη της ακολουθίας του Εσπερινού επί τη εορτή της κοιμήσεως και μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Κυριακή 15 Αυγούστου, προέστη της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στην...
16 Αυγούστου, 2021 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2021 - 20:38

Πανηγύρισε η ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Πελεκητής, το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, προέστη της ακολουθίας του Εσπερινού επί τη εορτή της κοιμήσεως και μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Κυριακή 15 Αυγούστου, προέστη της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στην ως άνω Ιερά Μονή.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων