15/08/2019 15/08/2019 Με κάθε λαμπρότητα πανηγύρισε και η ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος και το βράδυ τελέσθηκε Ιερά Παράκληση με τα Εγκώμια της Παναγίας. Σήμερα το πρωί, ανήμερα της μεγάλης Θεομητορική εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και στην...
15 Αυγούστου, 2019 - 19:49
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2019 - 19:50

Πανηγύρισε η Μονή Λιγοβιτσίου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Μονή Λιγοβιτσίου

Με κάθε λαμπρότητα πανηγύρισε και η ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λιγοβιτσίου.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος και το βράδυ τελέσθηκε Ιερά Παράκληση με τα Εγκώμια της Παναγίας.

Σήμερα το πρωί, ανήμερα της μεγάλης Θεομητορική εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας αναγνώσθηκε η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Πηγή: onairnews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων