01/07/2021 01/07/2021 Με εκκλησιαστική κατάνυξη εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο ομώνυμο ιστορικό μοναστήρι της Ερμιονίδος τη Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και τη Πέμπτη 1 Ιουλίου. Των εορταστικών και λατρευτικών εκδηλώσεων προέστη ο Μητροπολίτης Ύδρας Σπετσών Αιγίνης Τροιζηνίας και Ερμιονίδος κ. Εφραίμ. Παρών στον Αρχιερατικό εσπερινό ήταν ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο...
01 Ιουλίου, 2021 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2021 - 12:16

Πανηγύρισε το ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων στην Ερμιονίδα

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το ιστορικό Μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων στην Ερμιονίδα

Με εκκλησιαστική κατάνυξη εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο ομώνυμο ιστορικό μοναστήρι της Ερμιονίδος τη Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και τη Πέμπτη 1 Ιουλίου.

Των εορταστικών και λατρευτικών εκδηλώσεων προέστη ο Μητροπολίτης Ύδρας Σπετσών Αιγίνης Τροιζηνίας και Ερμιονίδος κ. Εφραίμ.

Παρών στον Αρχιερατικό εσπερινό ήταν ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος και άλλοι τοπικοί άρχοντες. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της Θαυματουργής εικόνας των Αγίων στο εσωτερικό της μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων