04/09/2019 04/09/2019 Στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μοναγρίου, με την ευκαιρία της ανάμνησις του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ όπου πανηγυρίζει η Μονή, κατά την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7 μ.μ., θα τελεσθεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λήδρας και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Μαχαιρά κ. Επιφανίου. Την επομένη, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου,...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2019 - 14:43

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μοναγρίου

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μοναγρίου

Στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μοναγρίου, με την ευκαιρία της ανάμνησις του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ όπου πανηγυρίζει η Μονή, κατά την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7 μ.μ., θα τελεσθεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λήδρας και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Μαχαιρά κ. Επιφανίου.

Την επομένη, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 6 το πρωί, θα τελεσθεί ο όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου και πάλι του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λήδρας κ. Επιφανίου.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, θα εκτίθενται προς προσκύνηση τα χαριτόβρυτα λείψανα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος και της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας που έχουν μεταφερθεί από την Ιερά Μονή Παναγίας Παναχράντου της νήσου Άνδρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων