23/06/2021 23/06/2021 Πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια, αύριο, Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καστρίου Κυνουρίας τη μνήμη του Γενεσίου του Τίμιου, ενδόξου προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου. Σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ. θα ψαλεί Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου. Ανήμερα της εορτής από ώρας 7ης πρωινής...
23 Ιουνίου, 2021 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2021 - 16:11

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καστρίου Κυνουρίας

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καστρίου Κυνουρίας

Πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια, αύριο, Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καστρίου Κυνουρίας τη μνήμη του Γενεσίου του Τίμιου, ενδόξου προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

Σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ. θα ψαλεί Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.

Ανήμερα της εορτής από ώρας 7ης πρωινής θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας.

Εκ της Ιεράς Μονής προσκαλείται ο φιλόχριστος Λαός να προσέλθει για να λάβει την ευλογία του Θεού, με τις πρεσβείες του Τιμίου ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων