04/09/2021 04/09/2021 Τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αστερίου την ανάμνηση του θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στις Χωναίς (ή Κολασσαίς). Η πανήγυρη θα αρχίσει με αγιασμό αύριο το απόγευμα στις 5, ενώ ακολούθως θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θαυμάκου κ. Ιακώβου, ο οποίος είναι και καθηγούμενος της Ι.Μ....
04 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2021 - 13:23

Πανηγυρίζει η Μονή Αστερίου

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Μονή Αστερίου

Τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αστερίου την ανάμνηση του θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στις Χωναίς (ή Κολασσαίς). Η πανήγυρη θα αρχίσει με αγιασμό αύριο το απόγευμα στις 5, ενώ ακολούθως θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θαυμάκου κ. Ιακώβου, ο οποίος είναι και καθηγούμενος της Ι.Μ. Ασωμάτων Πετράκη.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, οι ακολουθίες θα αρχίσουν από τις 5.30 το πρωί. Θα τελεστεί μεσονυκτικό, όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα, θα τελεστεί ο μεθέορτος Εσπερινός και το κτητορικό μνημόσυνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων