03/08/2021 04/08/2021 Με Παράκληση στην Παναγία απάντησε στην πύρινη λαίλαπα ο Hγούμενος Γέρων Γαβριήλ της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Ευβοίας στο φλεγόμενο Μαντούδι, το απόγευμα της Τρίτης 3 Αυγούστου 2021 (Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ). Την ίδια ώρα στο Μαντούδι έχουν καεί δεκάδες σπίτια και μαγαζιά. Τη φωτιά πολέμησαν μόνο δύο εναέρια μέσα και αυτά πολύ αργά,...
03 Αυγούστου, 2021 - 23:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2021 - 9:14

Παράκληση υπό την απειλή φωτιάς στην Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας

Διαδώστε:
Παράκληση υπό την απειλή φωτιάς στην Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας

Με Παράκληση στην Παναγία απάντησε στην πύρινη λαίλαπα ο Hγούμενος Γέρων Γαβριήλ της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Ευβοίας στο φλεγόμενο Μαντούδι, το απόγευμα της Τρίτης 3 Αυγούστου 2021 (Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ).

Την ίδια ώρα στο Μαντούδι έχουν καεί δεκάδες σπίτια και μαγαζιά. Τη φωτιά πολέμησαν μόνο δύο εναέρια μέσα και αυτά πολύ αργά, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Μαντουδίου, που χαρακτήρισε την κατάσταση ως δραματική.

 

 

Το πρωί, ωστόσο, τίποτα δεν έδειχνε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Μάλιστα, ενόψει της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, οι μοναχοί σήμερα έκοψαν τα πρώτα τους σταφύλια, που θα προσέφεραν στους πιστούς στο Μικρό -όπως το ονομάζουν- Άγιον Όρος των Αγίων Δαυίδ και Ιακώβου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων