08/09/2020 08/09/2020 Η γυναικεία Μονή του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην περιοχή της Ντάρδιζας, στο βουνό της Πάρνηθας, πανηγύρισε σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2020 την εορτή της Θεομήτορος. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Ιλίου Αρχιμ. Νικόδημος Αθανασίου, συλλειτουργούντων του επί τιμή Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Γαβριήλ Ασπρολούπου, του ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αρχιμ. Ιωαννικίου Γιαννόπουλου, του Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου...
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 16:33

ΠΑΡΝΗΘΑ: Πανηγύρισε η Μονή του Γενεθλίου της Θεοτόκου

Διαδώστε:
ΠΑΡΝΗΘΑ: Πανηγύρισε η Μονή του Γενεθλίου της Θεοτόκου

Η γυναικεία Μονή του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην περιοχή της Ντάρδιζας, στο βουνό της Πάρνηθας, πανηγύρισε σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2020 την εορτή της Θεομήτορος.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Ιλίου Αρχιμ. Νικόδημος Αθανασίου, συλλειτουργούντων του επί τιμή Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Γαβριήλ Ασπρολούπου, του ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αρχιμ. Ιωαννικίου Γιαννόπουλου, του Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Σαρρή και του Σταυροφόρου Οικονόμου Κωνσταντίνου Δαρδαμάνη.

Η μικρή αλλά φιλόξενη αδελφότητα της μονής, υπό την καθηγουμένη Μοναχή Μελετία, υποδέχθηκε τους προσκυνητές με αγάπη Χριστού.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων