30/01/2019 30/01/2019 Με αφορμή την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ατλαντίς» στο Άσπρο Χωριό της Πάρου, ο ιερομόναχος της Ιεράς Μονής Αγ. Γεωργίου Λαγκάδας πατέρας Μελέτιος, απηύθυνε ομιλία στον κόσμο που παραβρέθηκε στην αίθουσα της εκδήλωσης, διατυπώνοντας απόψεις και προβληματισμούς πατριωτικού χαρακτήρα. Ήταν η δική του κραυγή αγωνίας εξ΄αφορμής του πρόσφατου θέματος του Μακεδονικού...
30 Ιανουαρίου, 2019 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2019 - 10:38

Πατριωτική κραυγή αγωνίας από έναν ιερομόναχο της Πάρου

Διαδώστε:
Πατριωτική κραυγή αγωνίας από έναν ιερομόναχο της Πάρου

Με αφορμή την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ατλαντίς» στο Άσπρο Χωριό της Πάρου, ο ιερομόναχος της Ιεράς Μονής Αγ. Γεωργίου Λαγκάδας πατέρας Μελέτιος, απηύθυνε ομιλία στον κόσμο που παραβρέθηκε στην αίθουσα της εκδήλωσης, διατυπώνοντας απόψεις και προβληματισμούς πατριωτικού χαρακτήρα. Ήταν η δική του κραυγή αγωνίας εξ΄αφορμής του πρόσφατου θέματος του Μακεδονικού που απασχόλησε την επικαιρότητα.

Παρακολουθήστε σε βίντεο το λόγο του πατέρα Μελέτιου…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων