22/08/2023 22/08/2023 Επαύθη από τα καθήκοντά του από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων ο Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός. Η εξέλιξη αυτή δρομολογήθηκε ύστερα από απόφαση του Σεβασμιιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και έγινε γνωστή με σχετικό έγγραφο προς την μοναστηριακή κοινότητα. Σύμφωνα με το ertnews.gr, o ακριβής λόγος της παύσης του Επισκόπου Δορυλαίου δεν...
22 Αυγούστου, 2023 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 22:38

Παύθηκε από Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων ο Επίσκοπος Δορυλαίου Δαμασκηνός

Διαδώστε:
Παύθηκε από Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων ο Επίσκοπος Δορυλαίου Δαμασκηνός

Επαύθη από τα καθήκοντά του από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων ο Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός.

Η εξέλιξη αυτή δρομολογήθηκε ύστερα από απόφαση του Σεβασμιιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και έγινε γνωστή με σχετικό έγγραφο προς την μοναστηριακή κοινότητα.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, o ακριβής λόγος της παύσης του Επισκόπου Δορυλαίου δεν είναι γνωστός, αλλά πιθανότατα σχετίζεται με ζητήματα ιδιοκτησιακά της Μονής.

Πλέον, την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος θα διοικεί τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα, από τον μοναχό της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου, Πορφύριο και τον αναπληρωτή Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, π. Γεώργιο Σεργάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων