03/09/2021 03/09/2021 Την εορτή της ανακομιδής των Τιμίων και μυριπνόων λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου εόρτασαν σήμερα, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στο νησί της Αίγινας. Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία τελέστηκαν προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Τον θείο λόγο κήρυξε διδακτικά και με μεστά θεολογικά νοήματα ο...
03 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2021 - 16:07

Πέριξ του ναού η λιτάνευση των Ι. λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Πέριξ του ναού η λιτάνευση των Ι. λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου

Την εορτή της ανακομιδής των Τιμίων και μυριπνόων λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου εόρτασαν σήμερα, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στο νησί της Αίγινας.

Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία τελέστηκαν προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Τον θείο λόγο κήρυξε διδακτικά και με μεστά θεολογικά νοήματα ο Σεβασμιώτατος και αναφέρθηκε σε λόγους του Αγίου Νεκταρίου περί της υπακοής στην πνευματική αρχή.

Ακολούθησε μικρά λιτάνευση πέριξ του Ιερού Ναού και εψάλλει Αρχιερατικό Τρισάγιο επί του Τάφου του αοιδίμου Μητροπολίτου Ύδρας Κυρού Ιεροθέου, του και κτίτορος του νέου παμμεγέθους Ιερού Ναού του Αγίου, τηρουμένων αυστηρά όλων των μέτρων κατά της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων