23/01/2022 23/01/2022 Ποιμαντική, προσκυνηματική και ευχετική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσας Φανερωμένης Ξυνιάδος. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Άγιος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, ο Αιδ. Πρωτ. π. Δημήτριος Νασόπουλος, Εφημέριος της Ομβριακής και ο Αρχιδιάκονος π. Νικόλαος Πολυζώης. Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, στον Σεβασμιώτατο...
23 Ιανουαρίου, 2022 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2022 - 19:10

Ποιμαντική επίσκεψη Μητροπολίτη Συμεών στην Ι.Μ. Παναγίας Ελεούσας Ξυνιάδος

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη Μητροπολίτη Συμεών στην Ι.Μ. Παναγίας Ελεούσας Ξυνιάδος

Ποιμαντική, προσκυνηματική και ευχετική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσας Φανερωμένης Ξυνιάδος. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Άγιος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, ο Αιδ. Πρωτ. π. Δημήτριος Νασόπουλος, Εφημέριος της Ομβριακής και ο Αρχιδιάκονος π. Νικόλαος Πολυζώης.

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, στον Σεβασμιώτατο και την συνοδεία του, ο Άγιος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. π. Αθανάσιος Σύρος επεφύλαξε θερμή υποδοχή και αβραμιαία φιλοξενία.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Μονής και ευχήθηκε στον πολιό και σεβάσμιο Γέροντα για τα ονομαστήρια του έτη πολλά, καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά με υγεία και την από Θεού δύναμη και ευλογία.

Ακολούθησε πνευματική και όμορφη επικοινωνία μεταξύ του Σεβασμιωτάτου και του Αγίου Καθηγουμένου, κατά την διάρκεια της οποίας ο π. Αθανάσιος εξιστόρησε λίγα από τα αναρίθμητα θαύματα της Παναγίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων