05/12/2023 05/12/2023 Την 8η Δεκεμβρίου κατ’ έτος η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Οσίου Παταπίου και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή, που διαφυλάττει το Ιερό Του Σκήνωμα, στο Λουτράκι Κορινθίας. Εξ αφορμής αυτού την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, παραμονή της εορτής και ώρα 18:00 θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου...
05 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2023 - 17:35

Πρόγραμμα πανηγύρεως της Ιεράς Μονής Οσίου Παταπίου Λουτρακίου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα πανηγύρεως της Ιεράς Μονής Οσίου Παταπίου Λουτρακίου

Την 8η Δεκεμβρίου κατ’ έτος η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Οσίου Παταπίου και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή, που διαφυλάττει το Ιερό Του Σκήνωμα, στο Λουτράκι Κορινθίας.

Εξ αφορμής αυτού την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, παραμονή της εορτής και ώρα 18:00 θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και εν συνεχεία και περί ώρα 20:30, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.

Την επόμενη, κυρία ημέρα της εορτής Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00, θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Όρθρος και στην συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου ενημερώνει ότι οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος και επισημαίνει ότι η συμμετοχή των πιστών Χριστιανών κρίνεται απαραίτητη, ώστε να λάβουν την ευλογία και την χάρη του αφθάρτου Ιερού Λειψάνου του Οσίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων