26/05/2022 27/05/2022 Στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής, κατόπιν ευλογητικής αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακαρίου, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Προσκύνησε στην Μονή και συνάντησε τον σεβαστό Γέροντα Στέφανο, Ηγούμενο της Ι. Μονής Δρυοβουνίου, με τον οποίο και ομίλησε επί μακρόν. Επίσης είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονιας κ....
26 Μαΐου, 2022 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2022 - 1:39

Προσκύνημα Μητροπολίτη Κισάμου στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής

Διαδώστε:
Προσκύνημα Μητροπολίτη Κισάμου στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής, κατόπιν ευλογητικής αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακαρίου, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Προσκύνησε στην Μονή και συνάντησε τον σεβαστό Γέροντα Στέφανο, Ηγούμενο της Ι. Μονής Δρυοβουνίου, με τον οποίο και ομίλησε επί μακρόν.

Επίσης είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονιας κ. Γιώργο Κασαπίδη, με τον οποίο συζήτησε και αντάλλαξε σκέψεις περί της διοργάνωσης από κοινού εκδηλώσεων, με αναφορά στους Κισσαμίτες πεσόντες κατά τον Μακεδονικό αγώνα.

Ακολούθως τέλεσε Τρισάγιο επί των τάφων της μακαριστής Γερόντισσας Νεκταρίας και του αοιδίμου π. Νεκταρίου, του και επί πολλές δεκαετίες Εφημερίου της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων