12/06/2019 12/06/2019 Το Σάββατο 8 Ιουνίου, το πρωί, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδρομή για τη λήξη των Κατηχητικών Συναντήσεων της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου, στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά των τμημάτων Νηπίων-Προνηπίων και Δημοτικού συνοδευόμενα από τους γονείς τους με προορισμό την Εκάλη-Δροσιά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στη Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίας Φιλοθέης Εκάλης,...
12 Ιουνίου, 2019 - 22:58

Προσκύνημα στη Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίας Φιλοθέης Εκάλης

Διαδώστε:
Προσκύνημα στη Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίας Φιλοθέης Εκάλης

Το Σάββατο 8 Ιουνίου, το πρωί, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδρομή για τη λήξη των Κατηχητικών Συναντήσεων της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου, στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά των τμημάτων Νηπίων-Προνηπίων και Δημοτικού συνοδευόμενα από τους γονείς τους με προορισμό την Εκάλη-Δροσιά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στη Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίας Φιλοθέης Εκάλης, όπου γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τις μοναχές στους χώρους της Ιεράς Μονής και να ακούσουν για τον βίο και την πολιτεία της Αγίας Φιλοθέης. Στη συνεχεία φιλοξενήθηκαν στο Αρχονταρίκι της Μονής.

Ακολούθησε πρόγραμμα αθλοπαιδιών στις εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στο Κόκκινο Χωράφι Δροσιάς.

Όλοι εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες στον Υπεύθυνο Νεότητας π. Ευάγγελο, στους κατηχητές και στις κατηχήτριες όπου τα παιδιά έδωσαν την υπόσχεση ότι θα βρεθούν και πάλι μαζί για την νέα κατηχητική χρονιά τον Σεπτέμβριο του 2019-‘20.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων