25/05/2024 28/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας υποδέχθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης προσκυνητές από τη ρωσόφωνη Κοινότητα του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέου Κωνσταντινουπόλεως με επικεφαλής τον ιερατικό προϊστάμενο του ναού Μέγα Ιεροκήρυκα π. Πανάρετο Ψαραύτη. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε εγκάρδια τον κρητικής καταγωγής Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη και...
25 Μαΐου, 2024 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 22:50

Προσκυνητές από το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης

Διαδώστε:
Προσκυνητές από το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας υποδέχθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης προσκυνητές από τη ρωσόφωνη Κοινότητα του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέου Κωνσταντινουπόλεως με επικεφαλής τον ιερατικό προϊστάμενο του ναού Μέγα Ιεροκήρυκα π. Πανάρετο Ψαραύτη.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε εγκάρδια τον κρητικής καταγωγής Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη και Μέγα Ιεροκήρυκα της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας π. Πανάρετο, τον π. Βίκτωρα, τον ιεροδιάκονο Χρυσόστομο και τους προσκυνητές που τους συνόδευαν από την Ορθόδοξη Κοινότητα της Ρωσικής Παροικίας της Πόλεως, η οποία υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ο Σεβασμιώτατος τους ξενάγησε στους χώρους της Ιεράς Μονής, προσκύνησαν το Ιερό Λείψανο της Αγίας και τους ομίλησε για την Ιστορία του Μοναστηριού.

Στο τέλος της επίσκεψης οι προσκυνητές παρακάθισαν σε κοινή τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων