13/09/2023 13/09/2023 Ο Δήμος Λαμιέων με υδροφόρες αλλά και η Πυροσβεστική διαδοχικά, φρόντισαν να γεμίζουν τη δεξαμενή που τροφοδοτεί την ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Οσίου Αγάθωνος εωσότου αποκατασταθεί η ζημιά στον αγωγό υδροδότησης, εξαιατίας της κακοκαιρίας Daniel. Οι Μοναχοί, μέσω του π. Βησσαρίωνα (ο Ηγούμενος της Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γερμανός Γιαντσίδης μαζί με...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 17:28

Πυροσβεστική και Δήμος φρόντισαν να μη μείνει η Ιερά Μονή Αγάθωνος Φθιώτιδας χωρίς νερό

Διαδώστε:
Πυροσβεστική και Δήμος φρόντισαν να μη μείνει η Ιερά Μονή Αγάθωνος Φθιώτιδας χωρίς νερό

Ο Δήμος Λαμιέων με υδροφόρες αλλά και η Πυροσβεστική διαδοχικά, φρόντισαν να γεμίζουν τη δεξαμενή που τροφοδοτεί την ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Οσίου Αγάθωνος εωσότου αποκατασταθεί η ζημιά στον αγωγό υδροδότησης, εξαιατίας της κακοκαιρίας Daniel.

Οι Μοναχοί, μέσω του π. Βησσαρίωνα (ο Ηγούμενος της Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γερμανός Γιαντσίδης μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών συνοδεύουν στη Μυτιλήνη το Ιερό Λείψανο του Οσίου Πατρός Αγάθωνος) εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τους πυροσβέστες και τους ανθρώπους του Δήμου, που όταν τους χρειάστηκαν ήταν κοντά τους, φροντίζοντας να μη μείνουν χωρίς νερό τόσο εκείνοι όσο και τα ζώα που εκτρέφονται στην Ιερά Μονή.

Πηγή: lamiareport

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων