23/08/2020 23/08/2020 Χθες, παραμονή Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου, Παναγία Μαλεβή, τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας με κάθε μεγαλοπρέπεια, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Θεόκλητου. Πλήθος πιστών παραβρέθηκαν κατά το χθεσινό εορτασμό καθώς και σήμερα ανήμερα, τηρουμένων των μέτρων. Τίμησαν τον φετινό εορτασμό με την παρουσία τους και αρκετά Μέλη της...
23 Αυγούστου, 2020 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2020 - 15:15

Σήμερα χαίρει η Γης για την Παναγία τη Μαλεβή

Διαδώστε:
Σήμερα χαίρει η Γης για την Παναγία τη Μαλεβή

Χθες, παραμονή Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου, Παναγία Μαλεβή, τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας με κάθε μεγαλοπρέπεια, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Θεόκλητου.

Πλήθος πιστών παραβρέθηκαν κατά το χθεσινό εορτασμό καθώς και σήμερα ανήμερα, τηρουμένων των μέτρων. Τίμησαν τον φετινό εορτασμό με την παρουσία τους και αρκετά Μέλη της Δημοτικής αρχής.

Η Ιερά Μονή, η οποία πανηγυρίζει κατά την 23η Αυγούστου εκάστου έτους, είναι γνωστή στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω των αμέτρητων θαυμάτων της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία αναβλύζει το Άγιο Μύρο και θεραπεύει τους πιστούς ανά την υφήλιο.

ΠΗΓΗ: ASTROSKYNOURIASNEWS  / Fb Κωνσταντίνος Κοράλλης

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων