13/03/2020 13/03/2020 Ανακοίνωση σχετικά με τις επισκέψεις στις Ιερές Μονές των Μετεώρων εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων. Σύμφωνα με αυτή, οι Ιερές Μονές θα σταματήσουν να δέχονται επισκέπτες μέχρι τις 30 Μαρτίου, στο πλαίσιο των μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊου. “Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων έχοντας υπόψιν την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και...
13 Μαρτίου, 2020 - 20:44
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 20:59

Σταματούν οι επισκέψεις στις Μονές των Μετεώρων μέχρι 30 Μαρτίου

Διαδώστε:
Σταματούν οι επισκέψεις στις Μονές των Μετεώρων μέχρι 30 Μαρτίου

Ανακοίνωση σχετικά με τις επισκέψεις στις Ιερές Μονές των Μετεώρων εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων.

Σύμφωνα με αυτή, οι Ιερές Μονές θα σταματήσουν να δέχονται επισκέπτες μέχρι τις 30 Μαρτίου, στο πλαίσιο των μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊου.

“Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων έχοντας υπόψιν την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού περί αναστολής λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, στα πλαίσια των μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού covid-19, ανακοινώνει ότι οι Ιερές Μονές των Αγίων Μετεώρων, καθώς και τα μουσεία αυτών, δεν θα δέχονται επισκέπτες έως και τις 30 Μαρτίου 2020”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων