19/07/2021 19/07/2021 Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης στη Βόνη Πεδιάδας με την συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Αγαθαγγέλου Γιανναράκη, του Πρεσβυτέρου Ιωάννη Καπελλάκη και του Διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. Μεθόδιος Φλουρής. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας...
19 Ιουλίου, 2021 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2021 - 20:28

Στη Μονή Αγίας Μαρίνης Βόνης ιερούργησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στη Μονή Αγίας Μαρίνης Βόνης ιερούργησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας ιερούργησε στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης στη Βόνη Πεδιάδας με την συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Αγαθαγγέλου Γιανναράκη, του Πρεσβυτέρου Ιωάννη Καπελλάκη και του Διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. Μεθόδιος Φλουρής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. κ. Ανδρέας μίλησε στο ευσεβές εκκλησίασμα, που ακόμη προσέρχεται στην Ιερά Μονή εκζητώντας τη χάρη και τις πρεσβείες της Αγίας Μαρίνας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων