04/09/2019 04/09/2019 Με λαμπρότητα και με την συμμετοχή πλήθους πιστών, πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας Ζώνης Σάμου (1695). Την παραμονή τελέστηκε Αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, κ.κ Ευσεβίου, ο οποίος εκήρυξε και τον θείο λόγο. Το πρωί, τελέστηκε όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του σεπτού Ποιμενάρχου, ο οποίος ανεφέρθη στο πρόσωπο της Παναγίας μας ως...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:08

Στιγμιότυπα από την Πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίας Ζώνης Σάμου

Διαδώστε:
Στιγμιότυπα από την Πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίας Ζώνης Σάμου

Με λαμπρότητα και με την συμμετοχή πλήθους πιστών, πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας Ζώνης Σάμου (1695).

Την παραμονή τελέστηκε Αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, κ.κ Ευσεβίου, ο οποίος εκήρυξε και τον θείο λόγο. Το πρωί, τελέστηκε όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του σεπτού Ποιμενάρχου, ο οποίος ανεφέρθη στο πρόσωπο της Παναγίας μας ως μεσίτριας.

Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευσις της Ιεράς εικόνος και τεμαχίου της θαυματουργού Αγίας Ζώνης που ευρέθη θαυματουργικά και αποτελεί θησαυρόν πολύτιμον δια την Ιερά Μονή της αλλά και για όλο το νησί.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων