11/04/2020 11/04/2020 Στην Ιερά Μονή Αγίας Φωτεινής Ναυπλίου, θα τελεί τις ακολουθίες από σήμερα έως την Κυριακή του Πάσχα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Όλες οι Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται κεκλεισμένων των θυρών. Οι πρωϊνές ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες θα αρχίζουν στις 7:30 π.μ. και οι βραδινές ακολουθίες θα αρχίζουν στις 7:30 μ.μ., ενώ θα μεταδίδονται απ᾿ ευθείας...
11 Απριλίου, 2020 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2020 - 11:40

Στην Ι.Μ. Αγίας Φωτεινής Ναυπλίου θα τελεί τις Ι. Ακολουθίες ο Μητρ. Αργολίδος

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Αγίας Φωτεινής Ναυπλίου θα τελεί τις Ι. Ακολουθίες ο Μητρ. Αργολίδος

Στην Ιερά Μονή Αγίας Φωτεινής Ναυπλίου, θα τελεί τις ακολουθίες από σήμερα έως την Κυριακή του Πάσχα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Όλες οι Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται κεκλεισμένων των θυρών.

Οι πρωϊνές ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες θα αρχίζουν στις 7:30 π.μ. και οι βραδινές ακολουθίες θα αρχίζουν στις 7:30 μ.μ., ενώ θα μεταδίδονται απ᾿ ευθείας από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Αργολίδος (105,2 fm).

Επίσης, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό καθημερινά στις 1:30 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος θα παγματοποιεί σειρά ομιλιών με θέμα τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η εκπομπή θα μεταδίδεται σε επανάληψη το βράδυ, μετά την ακολουθία του Νυμφίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων