10/01/2020 10/01/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου  κ. Γεράσιμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς, Πανοσ. Αρχιμ. Τίτο Ταμπακάκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, επεσκέφθη πριν από λίγες ημέρες την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και έκοψε την αγιοβασιλόπιτα της Ιεράς Μονής και απηύθυνε στον...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 21:58

Στην Ι.Μ. Παναγίας Κρουσταλλένιας ο Μητροπολίτης Πέτρας

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Παναγίας Κρουσταλλένιας ο Μητροπολίτης Πέτρας

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου  κ. Γεράσιμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς, Πανοσ. Αρχιμ. Τίτο Ταμπακάκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, επεσκέφθη πριν από λίγες ημέρες την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και έκοψε την αγιοβασιλόπιτα της Ιεράς Μονής και απηύθυνε στον Καθηγούμενο Πανοσ. Αρχιμ. Αρσένιο Καστρινάκη και την συνοδεία του ευχές για καλή κι ευλογημένη νέα χρονιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων