01/11/2020 01/11/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος λειτούργησε σήμερα (Κυριακή 1/11/2020 ) στην Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής. Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησε και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου – Ιατρός & κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, η Χάρις και η Ευλογία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού...
01 Νοεμβρίου, 2020 - 20:14
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2020 - 20:51

Στην Ι. Μονή Αγίων Νηπίων ο Μητρ. Θηβών με τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου

Διαδώστε:
Στην Ι. Μονή Αγίων Νηπίων ο Μητρ. Θηβών με τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος λειτούργησε σήμερα (Κυριακή 1/11/2020 ) στην Γυναικεία Ιερά Κοινοβιακή Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής. Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησε και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου – Ιατρός & κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, η Χάρις και η Ευλογία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ήταν διάχυτη σε όλο το εκκλησίασμα.

Εντύπωση προκάλεσε, η κίνηση του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου να προσφέρει ο ίδιος το κέρασμα στους πιστούς στο προαύλιο της Ιεράς Μονής.

Η φιλόξενη Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων βρίσκεται σε υψόμετρο 380 μ., στους πρόποδες του Κιθαιρώνα, πλησίον της Ιστορικής Ιεράς Μονής Οσίου Μελετίου και δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου Οινόης – Αττικής.

Κείμενο – φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων