18/01/2021 18/01/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Νάξου όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε με την αδελφότητα της Ιεράς Μονής και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Προ της Απολύσεως προέστη του 40ημέρου Μνημοσύνου του μακαριστού Παταπίου Μοναχού, αδελφού της Ιεράς Μονής Κεχαριτωμένης Θεοτόκου Τροιζήνος, της οποίας αδελφός...
18 Ιανουαρίου, 2021 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2021 - 14:25

Στην Ι. Μονή Φανερωμένης Νάξου ο Μητρ. Παροναξίας

Διαδώστε:
Στην Ι. Μονή Φανερωμένης Νάξου ο Μητρ. Παροναξίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Νάξου όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε με την αδελφότητα της Ιεράς Μονής και κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Προ της Απολύσεως προέστη του 40ημέρου Μνημοσύνου του μακαριστού Παταπίου Μοναχού, αδελφού της Ιεράς Μονής Κεχαριτωμένης Θεοτόκου Τροιζήνος, της οποίας αδελφός είναι και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων