15/08/2020 15/08/2020 Ο Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι. Μ. Μεσσηνίας Τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου 2020, ο Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου σε όλα τα Θεομητορικά Προσκυνήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως....
15 Αυγούστου, 2020 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2020 - 10:34

Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης ο Μητρ. Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης ο Μητρ. Μεσσηνίας

Ο Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι. Μ. Μεσσηνίας

Τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου 2020, ο Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου σε όλα τα Θεομητορικά Προσκυνήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο Ιερό Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και επικαλέσθηκε την χάρη της για υγεία και γρήγορη απαλλαγή εκ της δοκιμασίας της πανδημίας.

Πλήθος πιστών συνέρρεε από νωρίς το απόγευμα στην Ιερά Μονή, προκειμένου να συμμετάσχει στην Ακολουθία και να προσκυνήσει την Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων.

Παρέστησαν εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων της Μεσσηνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων