10/12/2022 12/12/2022 Επίσκεψη στην ιστορική Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μπίγκορσκι της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος πραγματοποίησε η Πρέσβης της Ουκρανίας στα Σκόπια Λαρίσα Ντιρ την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022. Η Πρέσβης συνοδευόμενη από συνεργάτες της έτυχε θερμής από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αντανίας κ. Παρθένιο και την αδελφότητα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης η κα Ντιρ ενημερώθηκε...
10 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 11:33

Στην Ιερά Μονή Μπίγκορσκι η Πρέσβης της Ουκρανίας στα Σκόπια

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Μπίγκορσκι η Πρέσβης της Ουκρανίας στα Σκόπια

Επίσκεψη στην ιστορική Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μπίγκορσκι της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος πραγματοποίησε η Πρέσβης της Ουκρανίας στα Σκόπια Λαρίσα Ντιρ την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022.

Η Πρέσβης συνοδευόμενη από συνεργάτες της έτυχε θερμής από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αντανίας κ. Παρθένιο και την αδελφότητα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης η κα Ντιρ ενημερώθηκε για την ιστορία της Μονής και είχε συνάντηση με τον Επίσκοπο Αντανίας.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας των δύο πλευρών βρέθηκε ο πόλεμος στην Ουκρανία με τον Καθηγούμενο της Μονής να τον καταδικάζει ως τρόπο επίλυσης οποιαδήποτε διαφωνίας και εξέφρασε την υποστήριξη του προς τον μαρτυρικό Ουκρανικό λαό.

Από την πλευρά της η Πρέσβης της Ουκρανίας ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αντανίας κ. Παρθένιο για την υποστήριξη.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την επισήμανση του Επισκόπου κ. Παρθενίου ότι η Ορθοδοξία οφείλει να συμβάλλει στην ειρήνη και στην ενότητα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων