15/08/2020 15/08/2020 Με την παρουσία πλήθους Μεσσηνίων και με την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων, τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ιστορική Ιερά Μονή του Βουλκάνου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Του πανηγυρικού εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως...
15 Αυγούστου, 2020 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2020 - 9:17

Στην Ιερά Μονή Βουλκάνου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γέρων Λεοντοπόλεως

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Βουλκάνου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Γέρων Λεοντοπόλεως

Με την παρουσία πλήθους Μεσσηνίων και με την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων, τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ιστορική Ιερά Μονή του Βουλκάνου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Του πανηγυρικού εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά , τον Καθηγούμενο της Μονής Αρχιμ. Προκόπιο Σμυρνή και τους πατέρες της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων