13/08/2022 13/08/2022 Στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Ζούβρας ιερούργησε σήμερα ο Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος κατόπιν κανονικής αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.  Τον Θεοφιλέστατο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριος Δαρδανός και ο διάκονος π. Ιωάννης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης ο Επίσκοπος Ρωγών έτυχε της...
13 Αυγούστου, 2022 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 11:58

Στην Ιερά Μονή Ζούβρας ο Επίσκοπος Ρωγών Φιλόθεος

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Ζούβρας ο Επίσκοπος Ρωγών Φιλόθεος

Στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Ζούβρας ιερούργησε σήμερα ο Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος κατόπιν κανονικής αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. 

Τον Θεοφιλέστατο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριος Δαρδανός και ο διάκονος π. Ιωάννης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης ο Επίσκοπος Ρωγών έτυχε της φιλοξενίας και του σεβασμού της μικράς αδελφότητος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων