22/03/2022 22/03/2022 Προσκύνημα στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου πραγματοποίησε την επόμενη ημέρα της ενθρόνισης του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Σύμφωνα με to rethemnosnews.gr, o Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Νικηφόρο και άλλους κληρικούς, ανέβηκε στο Ιστορικό Μοναστήρι ως πρώτη επίσκεψη...
22 Μαρτίου, 2022 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2022 - 13:16

Στην ιστορική Μονή Αρκαδίου ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Στην ιστορική Μονή Αρκαδίου ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Προσκύνημα στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου πραγματοποίησε την επόμενη ημέρα της ενθρόνισης του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.

Σύμφωνα με to rethemnosnews.gr, o Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Νικηφόρο και άλλους κληρικούς, ανέβηκε στο Ιστορικό Μοναστήρι ως πρώτη επίσκεψη του εκτός της πόλης, σηματοδοτώντας έτσι και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για το περίλαμπρο Αρκάδι.

Φωτογραφία: Δημήτρης Πολιτάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων